Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
tylko na miejscu
(2)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(2)
Czytelnia Główna
(1)
Biblioteka WEiZ
(1)
Biblioteka WWFiF
(1)
Autor
Dominik Piotr (technologia żywności)
(1)
Myśliwiec Grzegorz (1955- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Etyka zawodowa
(1)
Gastronomia
(1)
Gospodarka
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(2)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Gastronomia / Piotr Dominik. - Warszawa: Wydawnictwo Almamer, cop. 2013. - 346 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. [331]-341. Wykaz aktów prawnych s. 341-343. Netogr. s. 343-344.
Dla studentów specjalności gastronomia i hotelarstwo ze szczególnym uwzględnieniem przedmiotów poświęconych gastronomii i organizacji usług gastronomicznych, a także dla osób prowadzących działalność gastronomiczną.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 160 (nowy)
Sygnatura czytelni BWF: VIII E 15
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 13369 (1 egz.)
Czytelnia Główna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 136705 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 7221 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 137-[142].
Dla studentów kierunków ekonomicznych
Sygnatura czytelni BWZ: IX J 43
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 136704 N (1 egz.)
Biblioteka WEiZ
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. E 4975 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności